INFLUCID®

Aduce zambetul intregii familii

Beneficii:

  • Actioneaza rapid si eficient de la primele simptome de raceala si gripa.
  • Stimuleaza imunitatea organismului
  • Evita riscul suprainfectarii bacteriene
  • Excelent tolerat, fara reactii adverse si contraindicatii

Actiuni:

Combinatie de substante active complementare care actioneaza asupra tuturor simptomelor asociate racelii si gripei:

Aconitum:

Intervine in stadiul acut al inflamatiei tractului respirator superior, cu izbucniri bruste de febra puternica, frisoane, agitatie, sete si cu tegumentul fetei si mucoasele rosii insotite de secretii apoase.

Gelsemium (Iasomia galbena):

Actioneaza asupra inflamatiei persistente, insotita de dureri de cap, gat, urechi, oboseala, slabiciune,tuse seaca, dureri toracice. Contracareaza inflamatia amigdalelor cu usturime in gat

Ipecacuanha:

Actioneaza ca mucolitic, expectorant. Contracareaza senzatia de apasare pe piept, respiratie ingreunata, tuse uscata, violenta.Indicata in bronsite, astm, tuse convulsiva

Bryonia:

Intervine in inflamatia acuta si cronica a tractului respirator superior , cu uscaciunea mucoaselor cu tuse uscata, raguseala, sete, usturime si dureri la nivelul laringelui, traheei, pieptului, extremitatilor

Eupatorium perfoliatum (Salvia indiana):

Rol in contracararea febrei ridicate, frisoanelor, tusei chinuitoare, durerilor de cap, muschi si oase

Phosphorus:

Intervine in infectii respiratorii recurente insotite de slabiciune, epuizare, dureri de cap puternice, membrane uscate, raguseala, tuse dureroasa, laringe inflamat si dureros, disfonie, catar nazal cronic cu sangerari

Conform studiilor clinice, pentru 9 din 10 pacienti starea generala s-a imbunatatit dupa 3 zile de tratament. Administrat de la primele simptome, Influcid actioneaza foarte rapid . Are si efect profilactic, in cazul in care pacientul a fost expus unor factori de risc favorizanti pentru raceala si gripa.

Mod de administrare :

Doza de atac 1 cp/ora , fiind ajustata in functie de varsta, se continua cu 1 cp de 3 ori/zi, pana la remisia simptomelor.

copii 1-6 ani max. 6 cp. / zi
copii 6-12 ani max. 8 cp. / zi
peste 12 ani, adulti max. 12 cp. / zi

Tabletele se administreaza cu o jumatate de ora inainte sau dupa masa; se recomanda mentinera comprimatului in cavitatea bucala cat mai mult timp posibil.

Compozitie: un comprimat(250 mg) contine: Aconitum napellus D3-25 mg, Gelsemium sempervirens D3-25 mg, Cephaelis ipecacuanha D3-25 mg, Phosphorus D5-25 mg, Bryonia dioica D2-25 mg, Eupatorium perfoliatum D1 25 mg si excipienti : lactoza monohidrat, stearat de magneziu, amidon de grau.

Grupa farmaceutica: produs homeopat. Actioneaza conform principiilor homeopatiei

Indicatii terapeutice: stari febrile, raceala si gripa.

Contraindicatii: hipersensibilitate la oricare dintre componentii produsului.

Precautii: nu sunt necesare.

Atentionari speciale: nu exista suficienta experienta pentru administrarea de Influcid la sugari. Nu este recomandata folosirea de Influcid sub un an.

Interactiuni cu alte medicamente, alte interactiuni: nu sunt cunoscute. Efectul unui medicament homeopat poate fi influentat nefavorabil de factori generali ce tin de stilul de viata: consum de alcool, cafea, dieta bogata, stres.

Sarcina si alaptarea: Influcid se va utiliza cu avizul prealabil al medicului.

Capacitatea de a conduce autovehicule sau de a folosi utilaje: Influcid nu influenteaza capacitatea de a conduce autovehicule sau de a folosi utilaje.

Reactii adverse: Nu se cunosc.pana in prezent. Administrarea unui medicament homeopat poate determina acutizarea temporara a simptomatologiei.

Supradozaj: Ingestia accidentala a intregii cutii poate provoca la persoanele cu intoleranta la lactoza, tulburari la nivelul tubului digestiv sau poate avea efect purgativ.

Ambalaj: cutie cu 60 comprimate.

Pastrare : a se pastra la temperaturi de sub 25 C, in ambalajul original.

Produs fabricat conform normelor Uniunii Europene si avizat si de catre Ministerul Sanatatii din Romania. Acest medicament se poate elibera fara prescriptie medicala.Se recomanda itirea cu atentie a prospectului. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului.