Humana ELEKTROLYT

Rehidratare orala rapida si eficienta 4 plicuri a cate 6,25 g

Rehidratarea orala cu Humana Elektrolyt constituie primul pas in tratamentul deshidratarii consecutive diareei acute.

  • Este recomandat tuturor grupelor de varsta: sugari, copii, adulti in functie de indicatiile medicului.
  • Compenseaza rapid pierderile de apa si electroliti.
  • Compozitia sa respecta recomandarile internationale
  • Este foarte bine acceptata datorita gustului de banana.

Preparare: Humana Elektrolyt nu trebuie dizolvat intr-o concentratie mai ridicata decat cea mentionata: continutul unui plic (6,25 g pulbere) se dizolva in 250 ml apa proaspat fiarta sau in 250 ml ceai neindulcit (de exemplu musetel sau chimen) si se bea in portii calde sau reci.

Este interzisa utilizarea produsului in cazul afectiunilor renale, al reducerii gradului de aciditate a sangelui, al starilor vomitive persistente, al starilor de soc, al tulburarilor starilor de perceptie si al diabetului.

Va rugam sa cititi cu atentie prospectul pentru a face dozarea corecta a produsului.

Humana HN Prebiotik

Dieta cu efect antidiareic rapid

  • Pentru sugari, copii, adulti in cazul diareei, urmand indicatiile medicului
  • Permite normalizarea rapida a scaunului si revenirea in scurt timp la greutatea normala.
  • Dieta speciala cu efect antidiareic rapid datorita continutului scazut de lactoza, grasimi, precum si prezentei prebioticelor.
  • Prebioticele se gasesc si in laptele matern, regleaza fiziologic tranzitul intestinal, stimuleaza imunitatea si previn invazia patogenilor.
  • Este usor de digerat, bogat in fibre si are gust de banana
  • Preparat ca bautura sau piure

 

Humana Elektrolyt

Supliment oral de minerale, glucoza, maltodextrina cu gust de chimen dulce. Pentru sugari dupa varsta de o luna, copii si adulti

Utilizare

Humana Elektrolyt este un aliment dietetic pentru scopuri medicinale speciale (dieta echilibrata), adecvat pentru tratarea dispepsiei la sugari (boala diareica la sugari) – doar in limitele prescriptiei medicale. Humana Elektrolyt si-a dovedit de asemenea eficienta clinica pentru tratamentul bolilor diareice la copii si adulti. Humana Elektrolyt serveste la compensarea rapida a pierderilor de minerale si lichide în caz de diaree (tratament de rehidratare orala). Humana Elektrolyt nu trebuie utilizat in cazul bolilor renale, al unui nivel scazut al pH-ului sanguin, precum si in caz de hiperemeza, soc, stari de constienta alterata si diabet zaharat.

Preparare

Humana Elektrolyt nu trebuie dizolvat în concentratii mai mari decat este indicat: continutul unui plic (6,25 g pulbere) se dizolva în 250 ml de apa proaspat fiarta sau Humana Baby Wasser incalzita sau 250 ml de ceai (de ex. ceai de musetel sau de chimen dulce) si se bea treptat, cald sau rece